Àrea Assistencial

L’equip metge d’Eldine Patologia està format per patòlegs amb una àmplia trajectòria professional i acadèmica.

Àngels Fortuño Marangels

Gerència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Saragossa i especialista, via MIR, en Anatomia Patològica a l’Hospital de Vall d’Hebrón, de Barcelona. És doctora en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili (URV), on també va cursar el Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA). L’activitat professional l’ha desenvolupat, bàsicament, com a Cap de Servei als Hospitals Meritxell, d’Andorra, i Pius Hospital de Valls.

Al 2002 crea IMPAT i al 2012, juntament amb INISPAT, adquireixen Eldine Patologia. Actualment, és sòcia majoritària i gerent de l’empresa.

 

lluis

Lluís Pons Ferré

Direcció Mèdica

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona i especialista, via MIR, en Anatomia Patologia. És metge adjunt del Servei de Patologia a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), amb dedicació especial en Ginecopatologia. L’activitat professional també l’ha desenvolupat al Pius Hospital de Valls. Com a metge, ha estat coordinador de la implantación i realització de la tècnica de detecció VPH HC-Dygene, a nivell assistencial a la població de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre-Catalunya, i del Banc de Tumors de l’HTVC, dins la Xarxa de Bancs de Tumors de Catalunya.

Per mitjà d’INISPAT, i juntament amb IMPAT, adquireix Eldine Patologia. Actualment, és sòci i director mèdic de l’empresa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Antoni Raventós Estellé

Patòleg

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona i especialista, via MIR, en Anatomia Patològica. L’activitat professional l’ha desenvolupat, bàsicament, al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Joan XXIII, de Tarragona, on s’hi incorpora al 1994, i al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, així com al Laboratori Doctor Sirvent. Des del 1993, és professor associat de la Unitat d’Anatomia Patològica, a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (URV).