Inici /  L’empresa  

Slider

Les societats Impat i Inispat van adquirir Eldine Patologia al 2012, un laboratori amb seu a Tortosa i amb una trajectòria de tres dècades. Al febrer de 2014 obre un nou laboratori a Tarragona, des d’on se centralitza l’activitat i el servei als clients i proveïdors. L’increment de l’activitat i la voluntat d’apropar el servei als col·laboradors ens porta, al gener de 2021, a iniciar l’obertura d’un laboratori a Lleida. 

Missió: Som un laboratori d’anatomia patològica que treballem amb els barems màxims de qualitat, professionalitat i ètica. Garantir el procés de les mostres, l’anàlisi, l’estudi, el lliurament de diagnòstics i mantenir un arxiu de mostres de teixits són els fonaments de l’empresa.

Visió: Ser el laboratori de referència per als nostres col·laboradors. Ens basem en la nostra cultura de responsabilitat professional i ètica per créixer en serveis, innovació contínua i responsabilitat amb l’entorn professional, acadèmic i de l’ensenyament en ciències de la salut, així com amb l’entorn territorial.

Valors:

  • Excel·lència. Treballem per ser reconeguts per la nostra qualitat, tant pels nostres proveïdors com en l’àmbit sanitari i  acadèmic on desenvolupem la nostra activitat.
  • Ètica i professionalitat. Assumim l’ètica professional com a valor essencial i hi sumem la confidencialitat estricta en relació als nostres proveïdors i clients, així com en les relacions de col·laboració que establim.
  • Territori. Promovem la relació amb l’entorn i ens impliquem en la qualificació professional en tots els nivells de l’ensenyament en ciències de la salut: secundària, cicles formatius i universitaris.

 

Política: La Direcció de Eldine Patologia formalitza a través d’aquesta Política seu compromís de lliurar permanentment als seus usuaris un alt nivell de qualitat en els seus serveis, realitzant anàlisis com a laboratori d’Anatomia Patològica.