Inici /  L’equip de professionals  

Àrea Assistencial

Àngels Fortuño Mar
Gerència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Saragossa i especialista, via MIR, en Anatomia Patològica a l’Hospital Vall d’Hebrón, de Barcelona. És doctora en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili (URV), on també va cursar el Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA). L’activitat professional l’ha desenvolupat, bàsicament, com a Cap de Servei als Hospitals Meritxell, d’Andorra, i Pius Hospital de Valls. Al 2002 crea IMPAT i al 2012, juntament amb INISPAT, adquireixen Eldine Patologia. Actualment és sòcia majoritària i gerent de l’empresa.

Lluís Pons Ferré
Direcció Mèdica

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona i especialista, via MIR, en Anatomia Patologia. Metge adjunt del Servei de Patologia a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), amb dedicació especial en Ginecopatologia. Com a metge, ha estat coordinador de la implantación i realització de la tècnica de detecció VPH HC-Dygene, a nivell assistencial a la població de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre-Catalunya, i del Banc de Tumors de l’HTVC, dins la Xarxa de Bancs de Tumors de Catalunya. Per mitjà d’INISPAT, i juntament amb IMPAT, adquireix Eldine Patologia.

Antoni Raventós Estellé
Patòleg

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona i especialista, via MIR, en Anatomia Patològica. L’activitat professional l’ha desenvolupat, bàsicament, al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Joan XXIII, de Tarragona, on s’hi incorpora al 1994, i al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, així com al Laboratori Doctor Sirvent. Des del 1993, és professor associat de la Unitat d’Anatomia Patològica, a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Joan Francesc García Fontgibell
Patòleg

Llicenciat en Medicina a la Universitat Rovira i Virgili i especialista, via MIR, en Anatomia Patològica. És doctor en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili (URV). L’activitat professional l’ha desenvolupat, bàsicament, al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Joan XXIII, de Tarragona, on s’incorpora al 2007, i al Servei d’Anatomia Patològica del Pius Hospital de Valls. Com a metge, ha estat coordinador de la implantació del Banc de Tumors de l’Hospital Universitari Joan XXIII, dins la Xarxa de Banc de Tumors de Catalunya.

Francesc Riu Ferrando
Patòleg

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona (UB) i especialista, via MIR, en Anatomia Patològica a l’Hospital de Bellvitche. L’activitat professional l’ha desenvolupat, bàsicament, al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Sant Joan, de Reus, on al 2011 assumeix la direcció del servei. Des del 2015 és professor associat a la Unitat d’Anatomia Patològica, a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Francisco Algaba Chueca
Coordinació de la Unitat de Biologia Molecular

Graduat en Bioquímica per la Universitat de Múrcia amb un màster en Biomedicina per la Universitat d’Alacant. És doctor en Biomedicina per la Universitat Rovira i Virgili on també exerceix com a professor associat al Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques, a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. També exerceix de professor de biologia al Col·legi Mare de Déu del Carme Carmelites de Tarragona i presideix l’Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona, duent a terme una intensa activitat comunicativa i divulgadora.

Equip Tècnic

– Anabel Olmo García. Tècnica superior en Anatomia Patològica i Citotècnica.
– Anja Rubio Mercadé. Tècnica superior en Anatomia Patològica i Citotècnica.
– Dea Mengual Sentís. Tècnica superior en Anatomia Patològica i Citotècnica.
– Sandy García Gil. Tècnica superior en Anatomia Patològica i Citotècnica.
– Joel Horno Martínez. Tècnic superior en Anatomia Patològica i Citotècnic.
Jamal El Atfi. Tècnic superior de Laboratori.
Noelia Turmo Muñoz. Tècnica superior de Laboratori.
Maria Luisa Roldán. Citotècnica.
Carmen Guillarte Calzado. Citotècnica.
– Isabel Maria Carmona Sánchez. Citotècnica.

– Helena Pérez Cantero. Biotecnòloga.
– Isaac Anguera López. Biòleg.
– Patricia Torres Ravés. Bioquímica i Biòloga molecular.
– Cristina Domínguez López. Auxiliar de Laboratori.

Àrea Administrativa

Joanna Patrycja Melicka
Coordinació de l’Àrea Administrativa

Grau superior en Laboratori d’Anàlisi Clínic a l’Institut Cal·lípolis, de Tarragona.

– Marta Delgado Moreno. Administració Laboratori.
– Maria Teresa Sabaté Domenech.
Administració Laboratori.

– Verònica Arenas Gas. Administració Laboratori.
– Dolors Samper Soldrà. Administració Laboratori.
– Silvia Cornea. Administració Laboratori.
– Albert Lanza Rodríguez. Administració Laboratori.

Serveis Generals

– Imma Martínez Borrull. Relacions Externes.
– Gabriel Fernández Agut.
Coordinació TIC.

– Marc Bonilla Martínez. Programació.
– Angie Torta Bausili. Edició Web.