Inici /  Activitat  

Eldine Patologia és un laboratori d’Anatomia Patològica dedicat a l’estudi de mostres de teixits i cèl·lules extretes d’intervencions quirúrgiques i consultes mèdiques. El 90% de l’activitat consisteix en l’estudi per diagnosticar o descartar patologia cancerosa.

El laboratori compta amb professionals i experts en els diferents camps de la patologia. Un equip altament qualificat que dóna servei a la majoria d’entitats d’assegurança lliure, hospitals, clíniques i centres mèdics, amb una llista d’usuaris que inclou més de 500 metges d’especialitats mèdiques i quirúrgiques diverses.

L’equip es composa de patòlegs, tècnics-citotècnics, auxiliars i secretàries d’administració. L’equip tracta els casos sota estrictes valors d’ètica professional i confidencial.

Eldine Patologia complementa el circuit del laboratori amb un arxiu on es conserven les mostres, un cop finalitzat el procés d’anàlisi.

A més de l’activitat assistencial, l’equip col·labora en línies d’investigació pròpies de la patologia oncològica i amb grups  i unitats de recerca universitària i de docència.

Entre els nostres valors d’empresa hi figura la implicació amb els estudis i les àrees d’investigació en ciències de la salud. En aquest sentit, Eldine Patologia va establir un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Rovira i Virgili (FURV) per mitjà del qual dóna suport tècnic en activitats científiques, així com assessorament acadèmic i científic, als grups de recerca Bioactivitat Molecular dels Aliments (MoBioFood), Nutrigenòmica, Quimioinformàtica i Nutrició, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV, i als de Farmacobiologia cel·lular i NFOC-SALUT i d’Histologia i Neurobiologia, del Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques de l’URV.

Les línies de col·laboració en recerca també es mantenen amb el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), amb el Barcelona Osseointegration Research Group (Grup BORG) i amb la Universidad Europea de Madrid (UEM); amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb el CSIC de Barcelona i Vigo

Tanmateix, Eldine Patologia té convenis de transferència de diagnòstic amb el Registre del Càncer de Tarragona (Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer) i amb l’Institut Català d’Oncologia