Conveni de col·laboració amb la Fundació URV

18 Juny 2014.

Conveni de col·laboració amb la Fundació URV

18 Juny 2014.

Eldine Patologia i la Fundació URV (FURV) signen un conveni de col·laboració que té com a objectiu establir un marc d’actuació per a la col·laboració mútua derivat de l’activitat científica relacionada amb la disciplina de l’anatomia patològica. Eldine Patologia aporta suport tècnic, assessorament acadèmic i científic als grups de recerca del Departament de Bioquímica i Biotecnologia (Bioactivitat Molecular dels Aliments -MoBioFood- i Nutrigenòmica, Quimioinformàtica i Nutrició) i del Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques (Farmacobiologia cel·lular i INFOC-SALUD i Histologia i Neurobiologia).

Les línies de col·laboració en recerca també es mantenen amb el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), amb el Barcelona Osseointegration Research Group (Grup BORG) i amb la Universidad Europea de Madrid (UEM).

Tanmateix, Eldine Patologia té convenis de transferència de diagnòstic amb el Registre del Càncer de Tarragona (Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer) i amb l’Institut Català d’Oncologia.